8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. 8600 Siófok Déli út 2. info@skc-sportkomplexum.hu + 36 30 447 9638

Hírek

  • Üzemeltetési tájékoztató: határozatlan időre, részlegesen bezár az SKC Sportkomplexum
    2022. November 30.

    Üzemeltetési tájékoztató: határozatlan időre, részlegesen bezár az SKC Sportkomplexum

    2022. december 1-től az SKC-Sportkomplexumhoz tartozó Szivacskézilabda csarnok, valamint az utánpótlásunk bázisának számító Munkacsarnok határozatlan időre bezárja kapuit. 

    A Siófok Kézilabda Club a kialakult energiaügyi helyzettel összefüggésben azt a döntést hozta, 2022. december 1-től az SKC-Sportkomplexumhoz tartozó Szivacskézilabda csarnokot, valamint az utánpótlás bázisának számító Munkacsarnokot határozatlan időre bezárja.

    Kollégáink az elmúlt hetekben azon dolgoztak, hogy december 1-től a Siófok KC teljes utánpótlása a Kiss Szilárd Sportcsarnokba költözhessen a minél gazdaságosabb üzemeltetés érdekében. A folytatásban központosítva, minden korosztály itt tartja edzéseit és mérkőzéseit.

    Bízunk benne, hogy a jelenlegi gazdasági- és energetikai helyzet a közeljövőben normalizálódik, így klubunk utánpótlása, valamint külsős bérlőink visszatérhetnek az SKC-Sportkomplexum most bezárt épületeibe.

    A Kiss Szilárd Sportcsarnok továbbra is bérelhető nemzetközi sportesemények, könnyű- és komolyzenei koncertek, előadói este, konferenciák és kiállítások megrendezésére.

    Érdeklődni
    ​Tel: +3630 447 9638
    Email: skcsportkomplexum@gmail.com